MTB-Hiekat

Tapahtumat ja yhteislenkit

Osallistumme erilaisiin tapahtumiin, ja järjestämme itse kilpailuja, pyöränhuoltopajoja, alkeiskursseja yms! Viikottain toistuvat joka sunnuntaiset yhteislenkit, seuraa ilmoittelua somessa!

Yhteislenkki-info

Ilmoitamme tulevista yhteislenkeistä aina edeltävällä viikolla somessa.

Aloittelijoiden lenkit ovat matalan kynnyksen toimintaa, johon kaikki ovat tervetulleita! Vauhti on todella maltillinen, ja hitaimman mukaan mennään – Ketään ei jätetä! 🙂 Reitti suunnitellaan myös niin, että maasto on helppoa / helpohkoa. Mahdolliset haastavat paikat on lupa taluttaa, ja lenkin aikana niitä harjoitellaan yhdessä. Aloittelijoiden lenkit ovat kestoltaan 1h – 1,5h. Taukoja pidetään useasti.

Aktiivien lenkit ovat yleensä pidempiä lenkkejä. Keskivauhti määrittyy porukan mukaan, maastosta riippuen mennään 10-14km/h. Ilmoitamme reitin ja kilometrit myös edeltävällä viikolla. Aktiivien lenkeillä pidetään usein yksi pidempi tauko.

Sen lisäksi teemme viikkolenkkejä, joista ilmoittelemme myös somessa. Viikkolenkeillä voi olla myös erilaisia teemoja, kuten vauhtikestävyys, mäet jne.

Lenkeille on käytössä ”matalan kynnyksen ilmoittautuminen”  -Eli huikkaa somessa meille yksityisviestillä, jos olet tulossa, niin tiedetään minkälainen kööri on saapumassa paikalle.

Mitä mukaan?

– Juomista

– Energiaa (myslipatukka, urheilujuomaa tms).

– Kypärä

– Puhelin ja muut henk.koht tarvikkeet

– Pumppu ja sisuri on aina hyvä olla matkassa mukana, mutta ohjaajiltakin löytyy pyörälle ja kuskille EA – tarvikkeet matkaan.